Og det var så pent. Så intimt. Det var nesten så man kunne høre hvordan hjertene slo i takt med musikken. Hvordan stillheten blant publikum egentlig sa så mye mer.

Folkebladet-TV: Åpna festuka for 36. gang

Musikalsk magi

De fleste har vel hørt om dem. Kine Yvonne Berntsen fra Trollvika og Julie Alapnes Normann fra Målselv. De har gjort musikalsk magi sammen med Herborg Rundberg fra Kåfjord i mange år, kjent ved navnet The Bonbons.

Nå er de bare de to. Kine og Julie. Som gaffel og kniv. Ikke nok med at det faktisk høres utrolig bra ut - måten de leverer på scenen er konge. Hvordan de får alle til å føle at, ja, her vil jeg være. Dette vil jeg være med på.

Å være der

For musikk handler ikke bare om å spille. En konsert er ikke bare en opptreden. Det er langt fra alle som får til kunsten i å, tja, være der. Kose seg på scenen. At det ikke trenger å være så høytidelig. 10/10, Robaat! I kveld leverte dere som bare det.

Verd å trekke frem er vel også gutta de hadde med seg på scenen. Sørreisaværing og Oh!-vokalist Frode Larsen, Tore Bruvoll fra Hekla Stålstrenga og Morten Steene (også fra Oh!). Sammen utgjorde de et show som virkelig gav mersmak.

Stående applaus

Dere fikk stående applaus på slutten, før dere gav oss et ekstranummer. Det var vel fortjent, Robaat. Hvert eneste klapp, hvert eneste rop.

Fordi dere hadde oss allerede fra første tone. Allerede fra første strofe på fiolinen til Julie. Når den nakne, yndige stemmen til Kine når trommehinna.

For ja, det var nesten så man skulle ønske man kunne ro denne robaaten for evig.