SØRREISA: Dette er en samarbeidskonsert mellom et amatørkor og profesjonelle musikere, der det spilles to julekonserter på samme kveld i Tromsdalen Kirke.

- Målet er å gi et trofast publikum god og varm julestemning. Det vil være et fantastisk lys i kirka, nydelig kor- og solistsang, og fine sammensatte toner fra The Band Called Oh, heter det i ei pressemelding.

- Solo

Bandets vokalist Frode Larsen, som er kjent for sin fantastiske soul-stemme, vil synge på solo-delene i konserten.

-  Han synger blant annet på solodelene på korets egen julesang «Seint i desember». Sangen er tidligere framført på korets julekonserter, og er blitt meget godt mottatt. Sangen er laget av kormedlemmene Line Wollen og Gunn Heidi Pedersen. Melodi er laget av korets tidligere dirigent Birger Andre Nilsen, skrives det videre.

- Variert

Man vil også få høre pianist Eirik Fjeldes arrangement av «Silent Night», der kor, solist og band får utfolde seg. Bandet vil også framføre noen sanger uten kor.

- Konserten er ellers veldig variert sammensatt. Vi har med litt joik, samt amerikanske og norske julesanger, iblandet litt jazz i form av Billy Holidays «God bless the child», pop i form av filmusikk fra The Snowman «Walking in the Air», og skikkelig korsang i form av John Rutters «Christmas Lullaby». Vi glemmer heller ikke «Nordnorsk julesalme» og en stilig pop-versjon av «O` Helga natt», fremkommer det i pressemeldingen.

Korets dirigent Audun Skog vil sette sitt preg på konserten med å være den som setter sammen band og kor til en helhet.