Her kan du få gjensyn med flere av seriene som gikk på Folkebladet-TV i advent og jul — både for noen år siden og i fjor.

Jula vårres

Jula Vårres

Ble sendt ved juletider i 2009. Her var blant annet populære gaver, gammel julefiering, jul fra barnemunn og den perfekte ribba tema i de fem epiosdene.

Se jula vårres her [Abonnent]

#Jul med Mattis og Rege

Mathias Brobakk Nordgård og Lars Olav Rege laget denne adventskalenderen på 24 episoder i 2020. Koronaen satte fortsatt sine begrensinger på folks liv, men å ta noen tulletelefoner kunne man gjøre uten å risikere smitte.

Se Jul med Mattis og Rege

3 nøtter til bestemor

Tidenes seersuksess på Folkebladet-TV — i alle fall som TV-serie. Sindre ville finne en kavaler til bestemor Britt på Senja i 2019, mange år etter at mannen hennes gikk bort.

Bonussesong er det også hvor bestemor blir syklet rundt for å være «turist-tester» på Senja.

Se 3 nøtter til bestemor

Nissorama

Inspirert av NRKs Maskorama skulle fem lokale kjendiser avsløres av seerne i desember 2022. Ble også en seersuksess, og serien vant også pris på den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta i høst.

Se Nissorma her

Jo helga natt

I år er det reprise på Jo helga natt, hvor vi får komme litt inn på skikkelsen Jo Johannes Haug på Senja — en slags liksom-dokumentar hvor han har fått kontakt med ei dame i det fjerne utland.

Se Jo helga natt [1. og «dagens» episode gratis]