- Jeg har fått både negativ og positiv tilbakemelding etter at jeg meldte meg på Miss Norway. Noen mener at slike konkurranser legger for mye vekt på utseende og kropp, men det er et litt gammeldags inntrykk. De fleste som er med i slike konkurranser er flotte og intelligente jenter, sier Karoline Linløkken Syr (20).

- Jeg har flere gode egenskaper utover utseendet, og jeg stoler veldig på meg selv. Grunne til at jeg har meldt meg på i denne konkurransen er at jeg ønsker å vise at modeller er mer enn bare et vakkert utseende.

Opplevelser

Senja-jenta er for tiden bosatt i Tromsø. 115 jenter er foreløpig påmeldt i skjønnhetskonkurransen Miss Norway 2010. Kun et par av de 14 semifinaleplassene er tildelt ut fra publikums SMS-stemmer. Karoline har allerede fått sin semifinaleplass.

- Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe som modell. Det som frister mest er muligheten til reise rundt, oppleve nye ting og møte nye mennesker, sier hun.

Les også: Ronja Mari Jensen,oppvokst i Harstad, bosatt i Tromsø, drømmer også om Miss Norway-tittelen!

Utdanning

For tiden jobber hun på utestedet Hawk og ved Adecco i Tromsø. Men Karoline Linløkken Syr ønsker å få seg en ordentlig utdannelse innen fysioterapi.

- Modellyrket er et tøft yrke. Man er nødt til å stole på seg selv og ikke la seg overtale til alt mulig. Da er det viktig å ha litt mer ballast enn bare utseende, så jeg er veldig klar på at jeg skal ta en ordentlig utdannelse, sier Karoline.

- Mer enn beauty

Og skal en tro Armand Bye, leder for konkurransen, så passer Karoline Linløkken Syr bra med bildet av hvordan en Miss Norway skal være.

- Miss Norway er mer enn bare beauty. Her ser vi etter jenter som kan snakke for seg og har en utdannelse, forteller han.

En vinner av Miss Norway vil gå til den internasjonal konkurransen Miss International, mens en annen vil representere landet i Miss Earth.

- Miss International er en konkurranse som jobber for fred og brubygging, mens Miss Earth har fokus på å bevare kloden, forklarer Bye.

Semifinalene vil finne sted i Oslo. Tidspunkt er ennå ikke klart.

Karoline Linl?kken Syr Foto: Privat