HUN KOMMER fra Bardu og heter Line Mari Kristiansen, men som artistnavn bruker hun bare Line Mari. Denne måneden er hun aktuell med ikke mindre enn to singler, utgitt med bare en ukes mellomrom.

COVER I Singlen «Don›t Cry, Don›t Fall» med Line Mari. Foto: Singelcover

laget av Line Mari selv, og innspilt i Oslo. Begge faller inn under merkelappen pop/rock, men er likevel svært forskjellig i arrangement og uttrykk. «Don›t Cry, Don›t Fall» er en gutsy, 80-tallsaktig powerpoplåt, som tar oss tilbake til tøffe rockejenter som Debbie Harry i Blondie, og kanskje aller mest Joan Jett & The Blackhearts. Likevel en aning snillere, selv om stemmen til Line Mari absolutt gir både kraft og snert til refrengene.

COVER II Singlen «A Feeling» med Line Mari. Foto: Singelcover

forskjellig og behagelig kontrast, er singel nummer to — den stillfarne, nesten hviskende balladen «A Feeling». Det er en aldri så liten test, nesten som å bevege seg forsiktig over isen på et nylig tilfrosset fjellvann i Bardu. Men Line Mari går ikke gjennom isen på «A Feeling». Hun deler sine følelser nakent og sårbart — bare ledsaget av vakre pianotoner det meste av veien. Visepop eller folkpop — kall det hva du vil — dette kler LIne Maris klare og særpregede stemme.

DE TO låtene viser også at bardujenta behersker flere stilarter godt. Det er lovende med tanke på at hun har et helt album i emning, med tentativ utgivelse neste år.