lørdag 24. september går konserten Glød av stabelen, og mandag formiddag ble det offentliggjort at Dagny er blant artistene som skal spille på konserten.

– Det er alltid spesielt å spille på hjemmebane. Å stå på scenen foran så mange mennesker i Tromsø er litt skummelt, men først og fremst utrolig spennende, sier Dagny selv i pressemeldingen.

Glød-konserten arrangeres av Sparebanken Nord-Norge, som forteller at de vil slippe resten av artistene i løpet av uka.

Konserten skal arrangeres på Prostneset, og vil ha plass til 20.000 publikummere, som får slippe inn gratis.

– Vi har lyst til å lage en konsertopplevelse også for de eldste ungdommene, og har derfor valgt å ikke ha alkoholservering. Vi tror likevel dette blir en gigantisk fest, som vi håper folk i Tromsø-området har lyst til å være med på, sier Lars Nymo Trulsen, banksjef i Sparebanken Nord-Norge, i pressemeldingen.

I pressemeldingen presiserer de at selv om det ikke er noen aldersgrense på konserten, anbefaler Sparebanken Nord-Norge at man ikke tar med barn på konserten.

Sparebanken Nord-Norge har vært i hardt vær den siste tiden, på grunn av gratiskonserten som koster banken rundt 20 millioner kroner. Blant annet har mange uttrykt misnøye med at banken benytter seg av et selskap fra Oslo til å arrangere konserten, i stedet for å bruke lokale aktører.