Diffusjon betyr spredning og kommer av det latinske verbet «diffundere» som betyr «utbre» eller «spre», i følge Wikipedia. Synonym? «Diffusion» av 10th Harmonic. Hvorfor? Fordi den bør spres.

Spres til alle man kjenner. Ja, for dette var god snacks.

10th Harmonic med 19 år gamle Sondre Sætaberget i spissen, gav ut sin første EP i 2014. Det ble da skrevet i en anmeldelse av Folkebladet at «.. og om noen år er de garantert utviklet enda mer - og blitt enda bedre». Check! De virker hundre prosent sikker i sin sak, og av livets mange bud på veier – ser det ut til at de har valgt helt rett retning.

Folkebladet-TV: 10th Harmonic med ny singel

For låta, som i den store sammenhengen handler om å være lei noe, er rett og slett fet. Den er moteriktig. Beina går direkte i en danseposisjon, og det er vanskelig å holde rytmen tilbake. Med tempovekslinger, glade melodiske detaljer og et særegent lydbilde som gjør låta både spennende og god – er det vanskelig å ikke bli revet med. Den er nesten som et melodisk hoppeslott.

Så ja, til tross for en tekst med et såpass bevisst og seriøst tema, er det en skikkelig gladlaks. Den passer inn på så mange steder, både i stua, på trening og langs E6. Ei låt for de aller fleste. Vil du synge med – gjør det!

Det er den nemlig også en god kandidat til.