- De fire vokalistene i Happy Days kommer til å løfte taket med rock´n´roll, blues og swing, mens Silje Lange og Ingrid Bergmann Larssen fra Fresk Ungdom serverer ballader, heter det i en pressemelding fra Fresk Ungon.

Med kaféoppsett med bord og stoler blir det kaffe, kaker, saft og ballader fra start, før vi kjører i gang med full fart. Det er valgt ut musikk som gir god stemning og dansefot. Tilsammen 14 låter, fordelt på ni med fart og trøkk og fem ballader.

Sololinjer

Med fire vokalister med hver sin mikrofon vil det ifølge pressemeldingen bli bedre trøkk og liv i låtene.

- For denne konserten er det igjen bare tre igjen fra originale Happy Days, men de har fått med seg ei fra Vangsvik. Det blir færre på scenen samtidig, men det er musikalske fordeler ved at de blir samstemt og vil skape mer trøkk. Med færre i gruppa får vokalistene mer ansvar og har sololinjer, skrives det.

- Tøft

For ifølge Fresk Ungdom har de vokst utrolig musikalsk siden suksesskonserten i gymsalen for ett år siden og klarer seg fint med bare fire vokalister.

Hver og én får vise seg bedre fram.

- Dette blir utrolig tøft og vi gleder oss stort. Nå er det bare å overføre den positive øvingsenergien til scenen og kjøre fullt show. I fjor var det 80-90 publikummere og vi håper på like god respons i år. Her er det bare å møte opp, for dette blir skikkelig gøy. Vi garanterer god stemning på scenen og musikk som fenger, heter det videre i pressemeldingen fra Fresk Ungdom.