THE BONBONS ER UTE med sin aller første singel kalt «Mama's Story». Det unge og lovende trekløveret som vant Bandwagonfinalen i fjor består av Kine Yvonne Berntsen fra Trollvik, Finnsnes på gitar/mandolin/sang, Herborg Rundberg fra Kåfjord på trekkspill/piano/kor og Julie Alapnes fra Målselv på fele/kor.

TRIOEN spilte i juni i fjor inn debutalbumet «Weather Your Storms» i NTE arena, Rock City Namsos, i løpet av ei hektisk helg — nærmest som et live-album uten mye «juks og fanteri». Den svenske suksessprodusenten Ollie Olson har sittet bak spakene. Olson har tidligere jobbet med artister som Coolio, Robyn, Snoop Dogg og Loreen, så han er ingen hvemsomhelst i gamet.

SOM EN SMAKEBIT på hva albumet har å by på når det utgis om en måneds tid, foreligger nå «Mama's Story» som digital singel. Låten er en fin liten countryhistorie fortalt med leken tilnærming av vokalist Kine Yvonne Berntsen, og som med jevne mellomrom får støtte av et refreng med tette og fine harmonier.

SØTT, lett nynnbart og fengende er det. The BonBons beveger seg litt i samme landskap som amerikanske Dixie Chicks og de svenske kometene First Aid Kit, som gjorde stor suksess med sin hyllest til Gram Parsons og Emmylou Harris med låten «Emmylou» for et par år siden.

"MAMA'S STORY" har allerede gjort seg positivt bemerket på iTunes-lista, og låten bærer bud om at jentene i The BonBons har enda mer på lager. Det er bare å glede seg til albumet foreligger i begynnelsen av mars.

Cover. Slik ser coveret til singelen ut. Foto: Cover