Fester seg fort i øret

Ourland med ny singel — smaksprøve fra kommende album.

NY SINGEL: I 2021 består Ourland av Jan Ivan Leonhardsen, bass/vokal; Steinar L. Johansen, gitar/vokal; Morten Sørgård, trommer og Steinar Steffensen, sologitar.   Foto: Pressefoto

kultur

Gode, gamle Ourland kom 11. november ut med sin andre singel for i år med tittelen «Final Solution» . Tidligere i år ga Ourland ut «Sommerlåta» ut fra et dikt skrevet av forfatteren Arvid Hanssen, tonesatt av bandet selv. Denne gangen synger Ourland på engelsk — teksten er skrevet av Tim Johansen og melodien er laget av vokalist Steinar L. Johansen. «Final Solution» er blitt en energisk, gitardrevet låt — litt Tom Petty & The Heartbreakers og Traveling Wilburys-aktig med solid punch og driv i både vers og refreng. Låten fester seg fort i øret og det er lett å være med på «la-la-la» i refrenget før låten ebber ut etter om lag tre og et halvt minutt med vellydende pop.

«Final Solution» er innspilt i Utsikten Studio på Sjøvegan med Ronald Alertsen fra Blått & Rått som produsent. Den er utgitt på B&R Music og er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Låten er en smaksprøve fra det planlagte albumet som Ourland har jobbet med lenge. Det vil inneholde ti låter i både norsk og engelsk språkdrakt. Utgivelsen vil skje både digitalt og på CD, og som vinyl-LP til neste år.