– Historien var for sterk til å ikke gjøre noe

Han skulle aldri skrive en julelåt. Så traff Moddi Dilani.

INNTRYKK: Pål Moddi Knutsen besøkte familien Collin i Finnsnes kirke i adventen i fjor. Fra venstre: Dilani Johnsen Collin, Merry Anjala Johnsen Collin og Antonipillai Johnsen Collin. Fredag 19. november slipper Moddi singelen «I desember».   Foto: Privat

kultur

Fredag 19. november slipper Moddi singelen «I desember». Låten lanseres med et håp om at jevnaldrende Dilani Johnsen Collin en gang skal kunne oppleve jul i frihet igjen.

Pål Moddi Knutsen møtte jevnaldrende Dilani midt i adventstiden for et år siden. Historien om den lille familien i kirken på Finnsnes var for sterk til å ikke gjøre noe, og bare dager etter besøket så en ny sang dagens lys, opplyser pressemeldingen fra Propeller Recordings.