Boksignering av bestselger

Lørdag 13. november signerer Annabell Stefanussen sin bokutgivelse «Fredsarbeid i heimen» ved Ark bokhandel i Amfi på Finnsnes.

SIGNERING: Annabell Stefanussen signerer på Amfi lørdag 13. november.  Foto: Mona Nordøy

kultur

«Fredsarbeid i heimen. Mer ro – Mindre krangling – Gladere familie», som utkom tidligere i høst på Forlaget Cappelen Damm, har siden lanseringen rukket å bli en bestselger – med 3. plass på listen av alle sjangrer og bøker. Boken handler om å lære foreldre å bli gode ledere for sine barn og tenåringer. Du lærer steg for steg hvordan du praktiserer tydelig og vennlig kommunikasjon i familien, ifølge forlagets beskrivelse.

Annabell Stefanussen, bosatt på Bardufoss, er utdannet gestaltterapeut, veileder, konflikthåndterer og organisasjonsutvikler ved Norsk Gestaltinstitutt AS. I 2016 startet hun konseptet «Fredsarbeid i heimen», som i dag har tre fulltidsansatte. Til nå har mer enn 60.000 fulgt onlinekurset «Fredsarbeid i heimen».