– Ser frem til å fylle salen med forventningsfulle barn igjen

Det begynner å bli fullt på Riksteatrets store barne- og familieforestilling, men fremdeles er det noen billetter igjen til «Detektivbyrå nr. 2 – operasjon teater».

FAMILIEFORESTILLING: Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges mest solgte barnebokserier gjennom tidene. Tirsdag 2. november besøker Riksteatret Kulturhuset Finnsnes med forestillingen «Detektivbyrå nr. 2 – operasjon teater».   Foto: Dag Jenssen

kultur

I Midt-Troms er det bare Finnsnes som nå får besøk av Riksteatret, og oppsetningene samler et trofast publikum. For «Detektivbyrå nr. 2 – operasjon teater» har det lenge vært interesse, ikke minst med tanke på alle de yngre leserne som har kjennskap til Jørn Lier Horst bøker.

«Operasjon teater» er en helt ny oppsetning basert på universet som barna kjenner fra bøker og film. Forestillingen passer for dem fra 5 år og oppover.