Gammelrock for de godt voksne

Rundt tre hundre tilskuere hadde funnet veien til kinosalen i kulturhuset på Finnsnes lørdag for å lytte til god gammel rock som var populær for noen tiår siden. og de frammøtte satte nok stor pris på gjensynet med sine gamle, lokale rockehelter.
kultur

Bandet Go On som startet lørdagens rockekonsert hører ikke til de eldste blant de som opptrådte på lørdag, og var også det eneste bandet som stilte med egen kvinnelig vokalist — Astrid Myrvang Hagen. Foruten Myrvang Hagen består bandet av følgende i dag: Ulf Lange, Cato Larsen, Dag Simonsen, Svein Harald Karlsen, Frode Lamøy og Sigurd Tobiassen.

Hilde Lange fra Gryllefjord framførte blant annet melodien "House of the Rising Sun".  Foto: Stein Wilhelmsen

– Gitarene har vi ikke lagt bort enda

Det mest erfarne rockemannskapet hadde nok Ourland, et band som har spilt på sikkert samtlige ungdomshus i hele Midt-Troms i løpet av sin karriere.