«Ting førtæll» med dobbel forestilling i Dyrøy

Mandag 6. september besøker Stina Fagertun og Catrine Pedersen Brøstadbotn med forestillingen «Ting førtæll».

PÅ TURNÉ: Stina Fagertun og Catrine Pedersen med «Ting førtæll».   Foto: Privat

kultur

Forestillingen er i Nordavindshagen på formiddagen og på omsorgssenteret tidlig kveld. «Ting førtæll» er skrevet og produsert av Fagertun og Pedersen, begge i Kulturbrua østaførr sol vestaførr måne, og støttet av Samfunnsløftet Sparebanken Nord-Norge.

– Forestillingen ble til etter et prosjekt vi hadde i Kulturbarnehagen i Tromsø i 2001, der tema var «i gamle daga». Barna fikk ta med seg en gammel ting, fortelle om den og ha tingen med i en forestilling og utstilling for foreldrene. Det var både lærerikt og rørende for unger, foreldre, besteforeldre og ansatte, forteller Fagertun.