– Trengs en arena for å stille ut kunst i sentrum

Kunst midt i sentrum – mandag 23. august inviteres det til utstilling i postbygget.

UTSTILLING: Rød løper midt i sentrum av Finnsnes – mandag 23. august kan Randi Sørensen og Anne Grete Stave ønske velkommen til kunstutstilling i det gamle postbygget.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Ildsjelene bak Senja Popup har en travel arbeidshelg foran seg. Mandag vil den røde løperen rulles ut til åpningen. Med tale, musikalske innslag, høye glass og variert kunst fra tjue deltakere. Utstillingen står frem til 5. september med åpningstider både på hverdag og i helgene.

Arrangørene, Randi Sørensen, Anne Grete Stave og Ingrid Signy Karlsen, er utrolig takknemlige for å ha fått låne den ærverdige gamle postgården som utstillingslokale. Både størrelse og utforming innbyr til kunstpresentasjon.