Vellykket helg for Sporløft-prosjektet

Denne helga var det duket for kunstutstilling og kirkekonsert i forbindelse med samarbeidsprosjektet Sporløft mellom Senja og Andøy kommune. Prosjektleder Børre Lien forteller at de er godt fornøyde med besøkstallene helgas arrangementer.

UTSTILLING: To av Senja-bildene til Bent Aune blir beundret. Rundt 200 personer var innom galleriet på Heimly i løpet av åpningshelgen.  Foto: Arild D. Moe

kultur

– På åpningen av kunstutstillingen fredag hadde vi 100 besøkende. Det var fantastisk og stemningen var ordentlig god, forteller en fornøyd Lien.

Lørdag var det 50 besøkende, noe Lien påpeker også er veldig bra på ei utstilling på Finnsnes. Søndag hadde utstillingen ytterligere 25 på besøk. Til sammen har det altså vært bortimot 200 stykker innom galleriet, som er laget til i andre etasje i den gamle sløydsalen på Finnsnes.