Nok et strålende år for Renates sommerkafé:

Tenker å gi seg mens leken er god

Dette er fjerde sommeren Renate Renland og familien har sommerkafé på Husøya. Tross suksessen, er dette trolig siste året.

FAMILIEDREVET: Renate Renland får god hjelp av datteren Marie Renland til å drive sommerkaféen. Her fra i fjor sommer.  

kultur

Sommerkaféen på samfunnshuset på Husøy, som har vært åpen hver dag i juli de siste fire årene, drives av Renate Renland, sammen med ektemannen og barna. I fjor kom om lag 10 000 innom, og Renland sier det ser ut til å gå like bra i år. Likevel gjør de seg klar til å legge forkleet på hylla etter denne sommeren.

– Nå er det jo planer om Skarvestein kafé her på øya, så da blir det nok siste året vårt. Vi har jo holdt det gående fordi det kommer så mange turister, så vi syntes det var for galt å ikke ha et tilbud til de. Men jeg blir jo ikke akkurat yngre, sier Renland lattermildt.