Vil spre turglede til både barn og foreldre:

– Et kjempetilbud til barnefamiliene i Dyrøy

Barnas Turlag i Dyrøy fikk 64 000 kroner i støtte fra Den Norske Turistforeningen til innkjøp av turutstyr. Nå kan folk få lånt telt, hengekøyer, liggeunderlag, jervenduker, bålpanner, kaffekjeler, gassbrennere og fiskestenger med ut på tur.

BESØK AV TURBO: På familituren til Hagenes 1. juli fikk barna besøk av selveste maskoten Turbo.  Foto: Privat

kultur

– Vi vil få barnefamiliene ut i naturen, og dette er en ypperlig mulighet til å få testet ut utstyr og friluftslivet før de begynner å investere i masse dyrt utstyr selv. Så håper vi bare at folk benytter seg av det, sier leder i Dyrøy Turlag, Inger Oline Guttormsen.

Turlaget har fremdeles en del penger igjen som de skal se an utover høsten hvordan skal disponeres. De håper først og fremst at det nye tilbudet gjør at folk blir mer glad i å gå og være ute i naturen.