I dag spiller denne duoen på scenen i Sørreisa: – Det blir «steike artig»!

Fredag 28. mai spiller Leif is Life med Steinar Steffensen på Sørreisa hotell.

LIFE: Leif Kildahl og Steinar Steffensen står på scenen i Sørreisa fredag.  Foto: Privat

kultur

Leif is Life– Leif-Gunnar Kildahl – har spilt i mange bryllup og bursdager og har opp gjennom årene fått stempelet «flink å lage liv». De siste årene har også Steinar Steffensen blitt med på laget på en del jobber. Steinar løfter konseptet med sine gitarferdigheter, ifølge presseskrivet fra duoen:

– Repertoaret tilpasses etter hvem som er publikum. Men en rød tråd er at danselåtene skal ha gode dansetakter. I tillegg må man ha låter som folk kan synge med på. Og viktigst av alt: å tenke at man skal skape stemning. Man må tørre å by litt på seg selv og vise publikum at dette er noe som er steikartig å gjøre.