Musikalsk tekstprosjekt gjør innspilling i stedet for konsertfremføring

«Lek med ord» forener unge fra barnehage til videregående i et musikalsk og tekstlig samarbeid. Fjorårets konsert ble avlyst, men nå blir det innspilling i stedet.

LEK MED ORD: Sølve Lindberg, Christian Pettersen, Silje Elise Lange og Mia Solset Malik går på instrument, kor og samspill ved Senja videregående. Sammen med resten av elevene på musikkfaget samt elever fra Trollvik skole og Trollstua barnehage er de med i prosjektet «Lek med ord». I fjor skulle det ha vært konsert – nå blir det innspilling i stedet.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Christian Pettersen, Sølve Lindberg, Mia Solset Malik og Silje Elise Lange er elever ved IKS, instrument kor og samspill, i Finnfjordbotn. I storsalen gjør de seg klar til opptak sammen med de andre elevene. Låten heter «Tannlausklubben».

– Barnehagen har laget teksten, vi har stått for melodien, forklarer Christian.