Ny musikk fra Unstad og RSP:

Fra ulike sjangre, men med felles interesse i tekst

Visesanger og låtskriver Tonje Unstad har gått sammen med rapper Patrick Bottolfsen. Nå utgis tre låter som fredagssingler i mars.

NY MUSIKK: Tonje Unstad og RSP har sluppet singelen «Uerstattelig». De to kommer fra ulike sjangre og miljøer, men har startet samarbeidet med en felles interesse i tekst og sanglyrikk.   Foto: Audun Selnes

kultur

Første singel-slipp var fredag 12. mars, låten «Uerstattelig» med tekst av Tonje Unstad og Patrick Bottolfsen. De to kommer riktignok fra ulike sjangre og miljøer, men har startet samarbeidet med en felles interesse i tekst og sanglyrikk, opplyser presseskrivet.

HIPHOP: Patrick Bottolfsen har i en årrekke vært en produktiv leverandør av sanglyrikk i norsk hiphop.   Foto: Audun Selnes

Samarbeid

Bottolfsen er vokst opp i Harstad og bor nå i Bodø. Han utgjør ene halvdelen av RSP & Thomax, en duo som per dags dato gjerne beskrives som Nord-Norges største rapgruppe. Bottolfsen har i en årrekke vært en svært produktiv leverandør av sanglyrikk innenfor norsk hiphop. «Nordaførr», hvor et knippe av Halvdan Sivertsens låter er bakt inn i materialet, ble fort en hit og nærmer seg etter hvert hele 5 millioner strømminger.