Feirer jubileum:– Dyrøy kommer til å danse i massevis fremover!

Dyrøy kulturskole feirer 40 år — og danser seg inn i jubileet.

JUBILEUM: Jarl-Tore Helmobakk, én av instruktørene fra DanceLab Tromsø – bildet er tatt fra et kurs før koronapandemien. I fire uker fremover skal han, Anastasija Kuprejeva og Tuss Fallah ha dansekurs for to grupper fra 7 til 15 år i Dyrøy.  Foto: Jamie Michael Bivard

kultur

Kulturskolen planlegger både ekstra aktiviteter og feiring – og håper alt kan gjennomføres på en ansvarlig måte i henhold til de Covid-19-restriksjonene som måtte gjelder fremover, forteller Anna Starr Dalgård, kulturskolerektor i Dyrøy kommune. Som en jubileumsgave til alle barn og ungdom i kommunen spanderes det gratis deltagelse på et dansekurs, «Dyrøy danser».

– Vi gleder oss til kurs med undervisning fra tre fantastiske instruktører fra DanceLab i Tromsø, som kommer til oss fire helger på rad fra 19. februar frem til 12. mars, forteller hun.