«De nære ting»: – Tre sangere med ulike registre å spille på

Tre veldig forskjellige vokalister turnerer med felles budskap.

KONSERT: Tre stemmer, tre nokså forskjellige vokalister – Jørn Heyerdahl, Knut Erik Østgård og Dag Erik Enoksen – turnerer med konserten «De nære ting». Lørdag 31. oktober besøker de Finnsnes kirke, søndag er det konsert i Målselv.  Foto: Pressefoto

kultur

Det er på ingen måte en julekonsert som presenteres, men likevel en konsert preget av dagene vi går inn i, både mot mørketid og advent – som jo betyr ventetid.

– Akkurat denne høsten er det ventetid med dobbel bunn. Ikke bare for at vi, men for at hele verdenssamfunnet kan komme tilbake til normalen etter pandemien. Vi ønsker å dvele litt ved denne inngangen til mørketiden: Se på verdien av å være sammen, sette pris på vennskap, familie og sosial omgang, på mye av det som er satt på vent dette året, forteller Dag Erik Enoksen.