Sørreisa musikkforening - konsert mandag 12. oktober:

Musikalsk høstgave – gratis konsert, gratis kaffe

Sørreisa musikkforening måtte avlyse sin store konsert i mars. Men mandag ønsker de å gi både seg selv og publikum et musikalsk løft.

KONSERT: Sørreisa musikkforening er kjent for både et omfattende repertoar og for sine produksjoner på tvers av musikksjangrer. Her fra konserten i 2018, da Ingar Steen var innleid vokalist.  Foto: Arne Ivar Hanssen

Vi kjenner alle at det er gøy å holde på, men vi må ha et mål når vi øver, ellers er liksom mye av vitsen borte.

Ulf-Tore Larsen
kultur

Den 15. mars, første helgen under kulturuka i Sørreisa, hadde Musikkforeningen invitert til konsert, med solister og innleide deltagere. Som så mye annet forsvant også det arrangementet under koronapandemien. Avlysningen føltes særlig leit, for korpset hadde vokst i ukene etter nyttår. De hadde fått nye medlemmer, som de hadde lyst å vise frem, forteller leder Ulf-Tore Larsen.

Nye medlemmer

– Vi var blitt 34 medlemmer i korpset, for første gang på lenge hadde vi fire basser, og vi la opp til soloinnslag med både baryton og trompet. Så måtte vi avlyse. Vi kjenner alle at det er gøy å holde på, men vi må ha et mål når vi øver, ellers er liksom mye av vitsen borte. Dermed gjør vi denne konserten i kulturhuset – etter alle smittevernsregler, forteller han.