Ny låt fra Lil Halima

Lil Halima og kjæresten NAHOM er aktuell med ny musikk.

NY LÅT: Lil Halima og kjæresten NAHOM har sluppet låten «Love like this before». – Denne sangen er som den type kjærlighet som føles helt ny, og som får deg til å danse, sier artisten selv.   Foto: Therese Öhrvall

Det beste fra innspillingen er at jeg har fått jobbe med nære venner som jeg elsker å henge med, og Spotify-studioet har vært som en godteributikk!

Lil Halima
kultur

Fredag slapp Lillian Halima Anderssen, opprinnelig fra Bardu, og kjæresten NAHOM låten «Love like this before». Spotifys studioprogram Studio Oyster tilbyr artister en plattform for kreativ frihet. Her inviteres de til studioet i Stockholm, og låtene samles deretter i Oyster – en sjangerfri spilleliste – der Spotify-lyttere kan oppdage det beste og mest relevante fra Norden og utover, opplyser presseskrivet.


Lil Halima besøker årets bandleir

– Et fantastisk forbilde for unge

Årets bandleir får besøk av musiker og multikunstner Lil Halima.


Gøy

– Denne sangen er som den type kjærlighet som føles helt ny, og som får deg til å danse. Jeg elsker musikk som handler om noe godt, og som ikke kompliserer helt unødvendig. For noen ganger er det bare hyggelig, sier Lil Halima om låten.