Tonje Unstad med familieforestilling i ny setting

Omsider er kultursesongen ved Kulturhuset i gang igjen. Fredag 2. oktober står Tonje Unstad på scenen med forestillingen Musling med melk.

FAMILIEFORESTILLING: Tonje Unstad, her under fremføringen av av Musling med melk i 2018. Fredag 2.oktober besøker hun Finnsnes med Arktisk Filharmoni.  Foto: Håkon Wikan

kultur

Tonje Unstad skulle opprinnelig ha besøkt Finnsnes i mars med familieforestillingen Musling med melk. I stedet er det blitt en høstturné – og mange gleder seg over at det igjen spilles på teaterscenen: Musling med melk er Kulturhuset Finnsnes sin første forestilling denne høstsesongen. Siden mars har det kun vært kino i storsalen. Nå føles det utrolig godt å være i gang igjen, forteller Vibeke Johnsen, teaterkontakt ved kulturhuset.

Unik med ungene

– Det er noen år siden Tonje var på Finsnnes sist. Her har hun hatt flere konserter både på kulturhuset og på andre scener. Ofte har vi opplevd henne med gitar eller med band, mens denne gangen turnerer hun med Arktisk Filharmoni. Den settingen er ny – og det er heller ikke ofte vi får oppleve filharmonien på Finnsnes, forteller Johnsen.