Prisutdeling og landsstyremøte på Gibostad:

– Mektig imponert over hva kystlaget har fått til

Under helgens landsstyremøte i Forbundet KYSTEN fikk Gisund Kystlag overrakt Kystlagsprisen for 2019.

MOTIVASJON: Styreleder Asgeir K. Svendsen i Forbundet KYSTEN overrekker Kystlagsprisen 2019 til Gisund Kystlag ved leder Kim-Henning Kaspersen. – En kraftig motivasjon for kystlaget til å fortsette arbeidet på Gamle Gibostad, sier Kaspersen.  Foto: Privat

kultur

Tidligere i år ble det gjort kjent at Gisund Kystlag ville motta prisen: Landsstyret i Forbundet KYSTEN trekker hvert år frem et kystlag som har utmerket seg med engasjement, innsats og resultater. I begrunnelsen påpekes blant annet dugnadsinnsatsen rundt Gamle Gibostad, restaurering av nordlandsbåter og kurs i vedlikehold, samarbeidet med museet, den årlige Gibostadmartnan og konserter og kulturtreff.

I helgen hadde Forbundet KYSTEN lagt landsstyremøtet til Gibostad, hvor de blant annet fikk en omvisning på anlegget. Arbeidet Gisund Kystlag har gjort med Gamle Gibostad, er et inspirerende eksempel, som landsstyret gjerne ville se med egne øyne, har forbundet selv påpekt.