Inviterer til «Skognes i Fest»

Andre helgen i august blir det utstilling på brukskunstsenteret på Skognes – et av svært få kunstkollektiver som fortsatt drives av de som stiftet det på 70-tallet.

SKOGNES I FEST: Heidi Tove Olsen er en av arrangørene av utstillinga som arrangeres på brukskunstsenteret på Skognes andre helgen i august. Boka «Hos fine folk rundt om på Senja», som Olsen her viser fram, er blant noe av det som blir å få kjøpt på utstillinga.   Foto: Vidar Bjørkli

kultur

– Det er lenge siden sist nå, så det er utrolig gøy at vi har fått ryddet og ordnet i stand til en ny utstilling, sier Heidi Tove Olsen, som er en av arrangørene.

Utstillingen er et samarbeid mellom alle de 13 som er portrettert i boken “Hos fine folk. Rundt om på Senja”, forteller hun videre. Hun er selv er et av intervjuobjektene i boken. Boken ble gitt ut i april, og ble da også omtalt i Folkebladet.