Tradisjonell visekveld i Gryllefjord:

– Det skal bli gøy å komme tilbake

På tross av at Senja Kultur- og fiskefestival i Gryllefjord er korona-avlyst, blir den tradisjonelle visekvelden på Løven likevel avholdt. I år kommer endelig visesanger Tonje Unstad.

FØRSTE KONSERT PÅ LENGE: Visekvelden på Løven i Gryllefjord blir artist og låtskriver Tonje Unstads første konsert siden februar. – Jeg gleder meg veldig! Og er det flere som gjør det, så ville det gledet meg enda mer, sier Unstad.   Foto: Kasper Holgersen

kultur

Unstad er låtskriver og visesanger fra Liland i Evenes, og er nå bosatt i Lofoten. Hun har gitt ut fem plater med egne låter, har mottatt blant annet to spellemannspriser, og er blitt en etterspurt live-artist som turnerer over hele landet.

Bygdelaget har i mange år forsøkt å få Unstad til å gjeste scenen. Hun er på ferie, men har svart Folkebladet på epost.