Den store kulturarenaen på Sážžá

Det er få steder du på én og samme konsert får Liszt i profesjonell fremføring, visesang akkompagnert av faglærte musikere samt foreløpig uutgitt materiale fra en av landets fremste artister.

PÅ SCENEN: Maria Kildahl Kristoffersen, Karianne Svingen Asphaug og Mia Solset Malik på scenen på Sážžá – hver søndag avsluttes med konsert.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Sommerens konsept på Sážžá rommer både kunst, håndverk, åpen kafé og musikk. Fra timene midt på dagen og fremover er det lagt opp til et aktivitetstilbud som skal passe for hele familien, før det hele avrundes med konsert på ettermiddagen.

Sammen med Midt-Troms Museum har Ung Kultur Møtes Arctic laget konseptet «Sommersøndag på Sážžá». Her opptrer sangere og musikere, basert på UKMs talentprogram, i tillegg til gjestesolister som kommer innom i løpet av sommeren. De tre siste søndagene har Pål Moddi Knutsen vært én av gjestene.