Byr på viser og blues på gammel låve

På grunn av koronapandemien er helgen på Tranøya halvert til én dag i år. Men lørdag kveld inviterer Senja Moments til visekonsert.

TRANØYDAGAN: Senja Moments har vært forpaktere for gården på Tranøya i ett år og begynner nå på sin første sommersesong. Lørdag 18. juli inviterer de til sin første konsert.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Helgen 18. – 19. juli er det Tranøydagan i regi av kirkeforeningen. I år valgte de å gå ned til én dag med arrangementer, søndag, på grunn av blant annet koronasituasjonen, forklarer Sissel Katrine Hole, daglig leder i Senja Moments.

– Da spurte vi dem om det var greit at vi prøvde å ha et arrangement på lørdag. Det er veldig mange som gleder seg til å være på Tranøya akkurat den helgen, og for noen år tilbake var det gjerne mer vanlig at det var noe musikk og bevertning på kvelden, forteller hun.