Kultursommeren:

Sommersøndager på Sážžá

Etter en stille vinter inviterer Midt-Troms Museum og UKM Arctic til kulturelle sommersøndager.

KULTURSOMMER: Øving i forkant av sommerarrangementer på Sážžá, fra venstre Nicoline Heiberg-Evenstad, Maria Kildahl Kristoffersen, Dag Erik Pedersen, Mia Solset Malik, Torje Åsali Jenssen og Karianne Svingen Asphaug. Foto: Arne Ivar Hanssen 

kultur

Sammen med Midt-Troms Musem har Ung Kultur Møtes Arctic laget konseptet «Sommersøndag på Sážžá», et kultur-positivt treffpunkt særlig rettet mot barnefamilier, forklarer Odd-Halvdan Jakobsen i UKM Arctic. Hver søndag fra 28. juni til 9. august har Sážžá Senja natur- og kultursenter i Øverbotn på Senja aktiviteter, omvisning, åpen kafé og workshops før det hele avsluttes på ettermidagen med konsert.

– Her vil en fast gjeng sangere og musikere opptre, basert på UKMs talentprogram. I tillegg har vi gjestesolister som kommer innom i løpet av sommeren. Foreløpig er ikke hele programmet klart, men to av dem er Karianne Svingen Asphaug og Moddi, forteller Jakobsen.