Line (18) og Maria (16) fikk motivasjonspris

Line Bjørnstrøm (18) og Maria Elise Moeng Sagen (16) fikk Ungdommens motivasjonspris 2020 fra Bardu ungdomsråd.

FIKK PRIS: Maria Elise Moeng Sagen (16) (Nummer to fra venstre) og Line Bjørnstrøm (18) (nummer tre fra venstre) fikk motivasjonspris.   Foto: Bardu kommune

kultur

Prisen skal være med på å motivere ungdom til å være allsidige utøvere og påta seg leder-, trener- eller instruktøroppgaver, innenfor det utvida kulturbegrepet. Prisen består av et diplom laget av Alvin Jensvold og kr. 5 000, som hver prisvinner mottar.

«Ungdomsrådet beskriver Line og Maria som allsidige utøvere som påtar seg lederoppgaver innenfor det utvidede kulturbegrepet. Begge har vist tydelig engasjement og interesse innenfor flere aktiviteter. Ikke bare er de flinke utøvere, men motiverer også jevnaldrende, yngre og eldre», står det på Bardu kommunes nettside.