Espenesliv 2021:

– Det har bare vært velvilje fra artistene

Espenesliv i Dyrøy er flyttet til juli 2021. Samtlige av årets artister stiller neste sommer.

TIL ESPENESLIV: Signe Marie Rustad skulle egentlig ha stått på scenen på Espenes kulturlåve i Dyrøy denne sommeren. Årets utgave av Espenesliv er avlyst, men samtlige artister stiller på festivalen til neste år. Foto: Gitte Johannessen / NTB 

kultur

Initiativtaker og ansvarlig for kulturlåven på hjemgården i Dyrøy, Terje Espenes, håpet i det lengste at festivalen kunne gå som planlagt, men Espenesliv 2020, som skulle ha vært arrangert 24. – 25. juli, ble tidligere i vinter avlyst. Artistene som var booket inn til helgen i juli i år, var Trond Svendsen, Brita Skare Malvik fra Lofoten med artistnavnet Birri, Signe Marie Rustad og Malin Pettersen.

Nå er det klart at samtlige artister fra sommerens festival blir med videre til neste år.