Dukketeater: Kirkerottene på turné

Det er laget både bøker og filmer om kirkerottene, men denne helgen kan de oppleves som dukketeater i Midt-Troms.

TEATER: IKO, Kirkelig pedagogisk senter, kommer på mini-turné og besøker Målselv, Lenvik, Salangen og Bardu med Kirkerottene – figurer kjent fra både bøker og film.  Foto: IKO

Det er ekstra hyggelig å kunne ønske de minste velkommen til teater i kirken på en søndags formiddag.

kultur

IKO, Kirkelig pedagogisk senter, kommer på mini-turné i midtfylket: Lørdag er det forestilling i Målselv og i Senja; søndag i Salangen og i Bardu. Kirkerottene er et dukketeater som retter seg mot barn fra 3-6 år, og årets forestilling er «Kirkerottene og Viggo i tårnet».

Ekstra stas

Forestillingen i Salangen kirke er et samarbeid mellom Salangen og Lavangen menighet, og for mange smårollinger blir det nok ekstra stas å oppleve rottene «på ordentlig», forteller Ann Vigdis Storvoll, menighetsarbeider i Salangen menighet: