Målselvfossen:

Planlegger ny singelfestival og ny dansegalla

Målselv Feriesenter forbereder kulturåret: Til våren er det Nordnorsk Countryfestival, og etter fjorårets pause planlegges igjen singelfestival og dansebandgalla.

FESTIVAL: Nord-Norsk Countryfestival pleier å samle mange gjester, her fra 2016. Til høsten planlegges både danseband- og singelfestival.   Foto: Sissel Rønningsen Kjosmo

kultur

Det er bare fire måneder til en ny countryfestival skal avvikles, denne gangen lagt til Kristi himmelfartshelgen, der det ventes innrykk fra onsdag 20. til lørdag 23. mai. Målselvfossen Feriesenter kunne allerede før jul melde om artistene de hadde landet til Nordnorsk Countryfestival 2020: DDE er headlinere, Vassendgutane kommer tilbake, mens Banana Airlines er nykommere. Deretter følger Vassendgutane, Rune Rudberg Band, Banana Airlines, Ketil Stokkan & The Funky Ducks, Samlebandet, Arctic band trio, Topcoat – og flere lokale band.

Storhetstid

Om tallet har gått noe ned siden storhetstiden på midten av 2000-tallet, samler både singelfestivaler og dansebandfester flere hundre publikummere ved Målselva. Men countryfestivalen blir bare større og større, forteller Tormod Berg.