Gir musikalsk gave til sivilbefolkningen

Forsvaret gir Earth, Wind & Fires musikk med Ole Børud, Frode Vassel, Marianne Pentha, Charlotte Bredesen og Hærens musikkorps i gave til sivilbefolkningen.

EARTH, WIND & FIRE: Den 13. mars gir Forsvaret konsert i gave til sivilbefolkningen i Ofoten og Indre Troms under øvelsen Cold Response 2020. På scenen står blant annet vokalist Ole Børud – her fra en konsert med divisjonsmusikken i Harstad i 2015.   Foto: Kåre Torvanger

kultur

I forbindelse med øvelsen Cold Response, og som åpning av Vinterfestuka i Narvik, holdes gratiskonserter som gave til sivilbefolkningen i området som takk for at det benyttes sivilt område under øvelsen. Konserten, som er fredag 13. mars i Narvik kulturhus, har fått navnet «Earth, Wind and Fire!», og på programmet står musikken til det udødelige bandet, blir det opplyst i en pressemelding.

Brobygger

Konserten gjøres i det største formatet Hærens musikkorps noensinne har levert når de gir seg i kast med blant annet «Let’s Groove,» «Boogie Wonderland», «Star», «Fantasy» og flere andre fra det gigantiske repertoaret til et av 70- og 80-tallets største band.