Drømmestipendet 2020:

– Vi ønsker oss så mange søknader som mulig

Den 20. januar er fristen for å søke Drømmestipendet.

DRØMMESTIPEND: Unge talenter med spenstige drømmer kan nå søke på Drømmestipendet. Søknadsfristen er 20. januar, og Kenneth Møller ved kulturskolen i Senja ønsker seg så mange søknader som mulig.  Foto: Reidar Ingebrigtsen

Har du en skikkelig spenstig drøm, kan dét være nok til å ta deg videre.

Kenneth Møller, Senja kulturskole
kultur

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping og består av 100 stipender à 15.000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner. Bakgrunnen er ønsket om å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Der skal stipendet gi verdifull inspirasjon og være et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Alle kommuner kan nominere hvor mange de vil innenfor ulike kategorier.