Familieorkesteret med låtslipp og videopremiere

Familieorkesteret Dahlø/Løvland/Bjørklund har vært i studio for første gang. I dag (torsdag) slippes to nyinnspilte låter digitalt – og en egen musikkvideo.

FAMILIEORKESTERET: Et utsnitt av Familieorkesteret Dahlø/Løvland/Bjørklund fra sommerkonsert på Berg på Dyrøya. Nå har ensemblet vært i studio i Tromsø, og torsdag slippes låtene «Folks & People» og «Kråkemambo» digitalt i tillegg til en egen musikkvideo – innspilt nettopp på Berg.  Foto: Privat

At man har hele familien samlet i musikk, og at vi ikke bare gleder oss selv, men samtidig kan glede andre, er så viktig

Anne Dahlø
kultur

Familiene Dahlø/Løvland/Bjørklund er ikke bare glade musikanter, de har i tillegg sitt eget korps, Familieorkesteret. Ensemblet er mer enn bare en familiær bandsammensetning: De er formalisert som korps og har spilt både på små og større scener i Midt-Troms og lengre sør. I fjor ble de av produksjonsselskapet Fabelaktiv plukket ut som ett av tre korps til å være på NRK TV i mai i forbindelse med en Extra-sending. Under korpsmesterskapet Nordnorsk høstspill i Narvik i fjor fikk orkesteret både publikumsprisen og førsteprisen i klassen generasjonskorps.

Sjelden opplevelse

Nå har orkesteret for første gang vært i studio, og i dag presenteres to låter: «Folks & People» og «Kråkemambo», innspilt i Kysten Studio i Tromsø.