– Vi er nøye på å være nyskapende

Tromsøbandet “This Royal Family”, med vokalist fra Senja, har på kort tid opparbeidet seg et rykte som ett av de råeste live- bandene innenfor sjangeren rock, ifølge bookingansvarlig. 29. november spiller de på «Ottos» på Finnsnes.

«THIS ROYAL FAMILY»: Tromsøbandet «This Royal Family» med vokalist Morten Strand fra Senja (til venstre).   Foto: Privat

kultur

– For oss er det ikke så nøye hvor inspirasjonen kommer fra, men vi er meget nøye på å være nyskapende innenfor vår egen sound, forklarer vokalisten i Tromsøbandet «This Royal Family», Morten Lucas Strand, som er fra Sør-Senja.

– Det handler om å skape en følelse. Når vi skriver låter og det føles bra, da peiser vi på. Høres det fett ut, og du kjenner pelsen reise seg, da er vi inne på noe, tilføyer han.