Konsert og album – Et stykke av gangen

Tyve år gammel skal Ruben Kåre Nesvold gå på scenen i hjembygda med egne låter. Og i høst kommer albumet.

SINGER-SONGWRITER: Ruben Kåre Nesvold (20) fra Storjorda i Målselv skriver egne tekster og lager egne låter. Lørdag 7. september står han på scenen med fullt liveband på Mårfjell ILs klubbhus i hjembygda. 

kultur

På kaikanten har han Senja bak seg, men når han skal holde sin første solokonsert, setter han kursen mot innlandet, mot Storjorda i Målselv. På klubbhuset til Mårfjell IL skal Ruben og et tremanns band servere akustisk rock – kun med selvskrevne låter. Også med tre-fire års erfaring fra musikklivet vet Ruben godt hvordan det er å stå i startgropa og savne en scene. Han har vært heldig og fått støtte fra Tvibit i Tromsø til å leie inn profesjonell lyd. Derfor ønsker han samtidig å fylle scenen med mer musikk denne lørdagen.

– Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre en konsert der jeg kommer fra, og jeg skjønner så godt dem som kanskje ikke har så mange muligheter for å vise seg frem. De som har lyst, kan ta kontakt med meg. Vi har satt aldersgrensen til femten år, og har de foresatte med seg, slipper de inn for å spille.