Fikk overveldende tilbakemeldinger: – Klar for reprise

Lørdag 31. august inviterer Sørreisa mannskor igjen til westernshow i kulturhuset.

Country- og westernshow: Sørreisa mannskor, med band og solister, kjører reprise på sin westerninspirerte konsert fra tidligere i vår. 

kultur

Etter vårens konsert med westerninspirert repertoar har tilbakeldingene vært så mange at at mannskoret har sett seg nødt til en ønskereprise. Siste lørdagen i august blir det igjen westernshow i kulturhuset i Sørreisa.

Overveldende

At det var slik det ville bli, var imidlertid ingen selvfølge, forteller Arnfinn Smørsgård, leder i mannskoret.

– Da vi sist i april satte opp et country- og westernshow i Sørreisa kulturhus, var vi faktisk litt usikre på om dette var noe folk ville ha.

– Men oppslutningen og tilbakemeldingene var overveldende og med et klart ønske fra veldig mange om at dette ville de se igjen. Også vi i koret hadde en kjempefin kveld og bestemte oss tidlig for å gjøre konserten på nytt. Når vi nå har fått samlet musikere, solister og korsangere etter en lang ferie, er vi klare for reprise, smiler Smørsgård.

Norsk

Som forrige gang forplikter det å bruke «show» i tittelen på invitasjonen: Puben i foajeen åpner i forkant av konserten, og både koristenes bekledning og dekorasjon gir assosiasjoner til prærie- og cowboyliv.

– Vi fremfører til sammen tyve kjente og kjære country- og western-låter. I den rekke blir det litt fra Bellamy Brothers, Roger Miller, Dolly Parton, Eagles, Johnny Cash, Patsy Cline og mange andre store artister. Og selvfølgelig har vi fått plass til en del norske country- og westernsanger, forteller Smørsgård.

Solister

Med seg som solist har mannskoret Elisabeth Solheim Andrews, mens kveldens band består av Bengt Karlsen, Jonas Karlsen, Trond Lande, Odd-Eivinn Vaeng og Kirsti Karlstad Vaeng.

– Også fem av korets egne medlemmer har solistjobber på denne konserten. Som i vår er dessuten Sørreisa kommunes egen sheriff, Jan Erik Nordahl, kveldens programleder. «Fru Johnsen» kommer i egen person, og her kan vi garantere et heftig rollespill. Kormedlemmene er selvfølgelig korrekt antrukket med klær som passer til oppsetningen, og vi oppfordrer publikum til å gjøre det samme, sier Smørsgård.

Medlemmene av Sørreisa mannskor selger billetter i forkant, mens restbilletter vil bli solgt ved inngangen.