Ketil Bjørnstad fra operaen til Skipperstua

Neste sommer kan du oppleve Ketil Bjørnstad på Kråkeslottet – førti år etter en konsert på Bøvær som senere skulle bli en del av forfatterskapet hans.

Multikunstner: Til neste år kommer Ketil Bjørnstad tilbake til Kråkeslottet. Da er det nøyaktig 40 år siden han opptrådte der sist, et møte som Bjørnstad også skulle behandle litterært.  Foto: Presse

kultur

Til helgen feirer multikunstner Ketil Bjørnstad 50-årsjubileum som forfatter, komponist og pianist med to utsolgte forestillinger på Operaens hovedscene i hovedstaden. Samtidig har arrangørene bak Kråkeslottfestivalen lyktes med å få Bjørnstad tilbake til Kråkeslottet, blir det opplyst i en pressemelding:

– Vi kjenner at han er litt vår på grunn av boken Drift, hvor Bjørnstad på fantastisk vis beskriver Kråkeslottet og ikke minst Kråkeslottets igangsetter, Ulf Willgohs Knudsen, på det yrende 70-tallet, skriver arrangørene.