Alt klaffa på «Sommerdag på Målsnes»

Bygdelaget Samholds «Sommerdag» på Målsnes hadde godt vær, godt besøk og meget godt innhold.

Dåp: Prost Gunn Elvebakk, Øyvind og Erle Christine Evanger Bakken med dåpsbarnet Bjørn.  Foto: Birger Caspersen

kultur

–Det er åttende gang vi har dette arrangementet. Tidligere har det gått over flere dager, men vi kom til at det ble blir for stor belastning på våre mange frivillige, så det ble en dag i år. Men det er en dag med et meget rikt innhold, forteller lederen i bygdelaget, Arild Braathen.

Målsneset har omkring 60 faste innbyggere, men om sommeren øker antallet vesentlig, med hytte- og fritidboligbeboere. Det er et meget godt samarbeide mellom de fastboende og «sommerfolket». Bygdelaget har over 100 medlemmer og det er omkring 70 av disse som deltar i dugnadsarbeidet på «Sommerdagen». Det var over 1.000 betalende tilskuere og da alle barna gikk gratis, var vel besøkstallet omkring 1.400 – 1.500.