Høstet stor applaus i NM

Nerbygda Revylag innfridd både sine egne og publikums forventninger i norgesmesterskapet i Revy. De gjorde en flott figur og var med og kjempet om finaleplass.

MARKERTE SEG: Nerbygda-damene markerte seg også i år under norgesmesterskapet i revy.  Foto: Tor Ivar Viken

kultur

– Vi er godt fornøyde med at vi også i år klarer å kvalifisere oss for NM i Revy. Det er ingen selvfølge så lenge det er langt flere søkere enn det er plasser, sa Nerbygda-deltakerne etter at de hadde vært i aksjon i det prestisjefylte arrangementet.

I år var det nesten 400 påmeldte revynummer. 100 av de fikk plass i de fem semifinalen. De 20 beste møttes til finale. Mariann Haugland, Merita Heimdal, Melisa Gabrielsen og Vera Lill Bjørkhaug hang ikke med hodet selv om de måtte følge de to finaleforestillingene fra finaleplass. Det var som Bjørkhaug uttrykte det en seier å komme til NM. Tre av fire påmeldte innslag fikk nemlig beskjed om at det ikke var plass for denne gangen. Det forteller det meste om interessen for å være med.