Senja barnefestival ble en knallsuksess

Over 1.300 besøkende fant vegen til barnefestivalen på Lysnes på lørdag, hvor alt var gratis.

Scene: Man hadde en fin scene til Senja Barnefestivals arrangementer. 

kultur

– Jeg er superfornøyd. Jeg hadde ikke drømt om at det skulle komme så mange folk. De virker som folk storkoser seg, for her får de være med på mye. Vi føler at vi omfavner hele Troms, her er det folk fra Setermoen, fra Tromsø og mange andre steder omkring i fylket. Vi fikk kjempegod respons på bussen vi satte opp fra Finnsnes. Vi hadde regna med en buss, det ble to. Mat og drikke er det eneste man må betale for, men det går unna som bare det. Foreløpig ser det ut til at vi klarer oss med mat, men vi har måttet kjøre og kjøpe inn mer drikke, sa en storsmilende festivalsjef Malene Paulsen til Folkebladet under festivaldagen.

Velkommen. Festivalleder Malene Paulsen ønsket de frammøtte velkommen.  Foto: Birger Caspersen.

 

Traff blink

– Styret i UL Liv var enige om at vi skulle prøve noe nytt. Fiskefestivalen begynte å bli noe sliten etter 40 år, så da Kathrine Solheim kom med forslaget om en gratis barnefestival, tente vi på det. Her har det vært over 1.300 besøkende, så det er tydelig at vi traff blink, at dette tilbudet trengs. Her er det ikke bare fra scenen, her er alle med på noe. Vi hadde aldri fått det til uten den dugnadsinnsatsen vi har, uten frivillige og sponsorene hadde det ikke gått. Og så var vi kjempeheldige med været. Jeg tror absolutt at vi kommer til å prøve oss igjen til neste år, sa Paulsen.