200 frivillige står på for festivalen

200 frivillige, fokus på lokal mat, og flere solgte billetter enn tidligere på samme tid. Rossfjord- rocken øker for hvert år som går.

ROSSFJORDROCKEN: I år går den tredje Rossfjordrocken av stabelen. Her fra en tidligere utgave av arrangementet.  Foto: Rita Myrvang

kultur

Etter noen år med å arrangere konserter med variabel suksess i hjembygda, bestemte rørlegger Ole-Eivind Mikalsen og sykepleier Kenneth Breivik seg for noen år siden for å slå på stortromma å arrangere en hel festival. De ønsket så sterkt å få til noe i hjembygda Rossfjord, og juni 2017 gikk den aller første Rossfjordrocken av stabelen. Og med kjendiser som Lothepus, Petter Pilgaard og Plumbo ble festivalen en suksess.

Om en drøy måned, 27. til 30. juni i år, går den tredje Rossfjordrocken av stabelen på «torget» i Rossfjordstraumen. Også i år har gutta lyktes med å kapre publikumsfavoritter som Halvdan Sivertsen, DDE, Plumbo og Return til å stå på scenen.