Presenterer den unike lyden av Astafjord

En maratonkonsert med 13 band fra Astafjord og et par kjendiser fra inn og utland dukker opp lørdag kveld i Lavangen.

LYD: Komiteen for Lavangen Liv og Røre lover en variert og unik maratonkonsert når 13 band fra området Astafjord spiler opp i Lauvhallen lørdag. F.v. Heidi Olsen, Svein Ketil Olsen, Magnus Rydningen, Odd Ketil Selnes, Ivan Røkenes, Jorunn Synnøve Løkken, Geir Ove Mortensen og Asgeir Løkken.  Foto: Ulf Antonsen

kultur

– Dette blir den største konserten noen gang med lokale band i regionen Astafjord, sier Geir Ove Mortensen initiativtaker til konserten.

– Ideen kom etter en kulturkveld i Lauvhallen da vi så for en flott scene vi har og lurte på hva vi kunne bruke den til. Vi sjekket hvor mange band som finnes i området og ble forbauset over både antallet og kvaliteten på dem. Dermed grodde ideen om konserten fram, forteller primus motor Geir Ove Mortensen. Han fikk med seg Lavangen Liv og Røre til å arrangere en konsert førstkommende lørdag med hele 13 band og 35 musikere i sving.