Mener at de har slått kloa i et av landets største liveband

Kalottspel mener at de har slått kloa i et av landets største liveband.

SIGNERT: Bandet Gåte består av Gunnhild Sundli (vokal), Sveinung Sundli (fele og keyboard), Magnus Børmark (gitarer og kor), Mats Paulsen (bass, gitar, keyboard og kor) og Jon Even Schärer (trommer og perkusjon). Bandet opptrer i Moen Kulturlåve fredag 9. august, og er et av innslagene i årets Kalottspel i Målselv.   Foto: Ole Ekker

kultur

Den som hevder dette er Nina Fjeldet, også kjent som daglig leder i Kalottspel.

– Det kommer til å bli intet mindre enn hardcore folkemusikk og rock når bandet Gåte kommer til Kalottspel og Målselv. Dette er et av Norges største liveband for tida, og nå skal de rocke låven på Moen, forteller Nina Fjeldet, og fortsetter: